6 Mart 2012 Salı

OMEGA 3 NEDİR ? NEDEN OMEGA 3 ?



   Merhabalar Omega 3 hayatımızın hangi evrelerinde bizim için gerekli acaba diye sorular ile karşılaşılabiliyor zaman zaman. Gerçekten de hayatımız boyunca dışarıdan almamız gereken bir yağ asidi Omega 3, bazı gıdalardan elde edebiliyoruz ama bunların başında soğuk ve derin denizlerde yaşayan balıklar geliyor.
  İnsanın Omega 3 ihtiyacı anne karnından başlayarak hayatının sonuna kadar devam ediyor. Anne karnında bebeğin beyin gelişimi için çok önemli Omega 3, sonrasında da annenin ruhsal olarak rahat bir dönem geçirmesi için vazgeçilmez bir unsur. Çocukluk döneminde öğrenme ve odaklanma açısından en önemli desteklerden biri Omega 3, çocuklarımızın mutlaka takviye olarak alması gerekiyor.
  Orta yaşlarda ise kalp damar sağlığına en büyük destek yine Omega 3 ten geliyor. Damar çeperlerinin sağlıklı olabilmesi için çok büyük rahatlık sağlıyor.İleriki yaşlarda ise Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azaltmaya destek veriyor.
  Uzun sözün kısası Omega 3 hayatımızın her evresinde olmazsa olmaz bir destek.
  Tabiki kullanacağınız ürün kalitesini kanıtlamış bir firmadan olmalı ki güvenebilesiniz.
 

   Okşan  Dinçel
  0536 612 90 09

    www.kilokontrolyolu.com




ilgili bağlantı: omega, yağ asidi, sağlık
omega 3


1 yorum:

  1. İlerleyen yaşlarımda, sevdiklerimin adını ve kendilerini rahatça hatırlamama destek olması için düzenli olarak Herbalife Omega 3 kapsüllerinden kullanıyorum. Tabi ki kalp ve dolaşım sistemime yaptığı katkılar da cabası.

    YanıtlaSil